Administratiekantoor Amstelveen


Administratiekantoor Amstelveen? Dan bent u bij Van Adel aan het juiste adres! Van Adel is gevestigd in Nieuw Vennep maar is werkzaam in de gehele provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij zijn hierdoor veel werkzaam in Nieuw Vennep zelf, in Hoofddorp, in Lisse en in Amstelveen.

Administratiekantoor Amstelveen

Van Adel is een eigentijds accountancykantoor voor MKB-ondernemers, dat zijn expertise efficiënt inzet om zijn cliënten hoogwaardige financiële dienstverlening aan te bieden.

Waarom Van Adel?

Van Adel gaat verder dan het verzorgen van uw financiële en loonadministratie, het opstellen van uw jaarrekening en het doen van uw belastingaangiftes. Wij denken proactief mee met onze cliënten.
Hen begeleiden en adviseren vinden wij een essentiële taak. Wij zijn uw financiële adviseur met wie u snel belt of mailt als u een vraag hebt, maar met wie u ook persoonlijk uw zaken bespreekt. Door onze grote ervaring op financiële en fiscale gebieden en binnen verschillende sectoren zijn wij snel thuis in de materie. Met onze expertise en netwerk zijn we een uitstekend alternatief voor de grotere accountants- en administratiekantoren. Zeker als u de prijs/kwaliteitverhouding meetelt. Wij hanteren een vaste maandprijs. Meerwerk overleggen we vooraf, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Die transparantie vinden we heel belangrijk.

Interim management

Onze expertise kan tevens worden ingezet bij ondernemingen die behoefte hebben aan interim financieel management. Dit kan ook op parttime basis.

Voor wie werken we?

Van Adel werkt voor BV’s, eenmanszaken en VOF’s. Ook DGA’s, houders van stamrecht BV’s en starters zijn bij ons aan het juiste adres.

Dus, administratiekantoor Amstelveen? Maak snel een afspraak!