Welkom op de website van Van Adel

Persoonlijke en professionele aandacht

Persoonlijke en professionele aandacht

Ruim 20 jaar ervaring

Ruim 20 jaar ervaring

Altijd maatwerk

Altijd maatwerk

Transparant met een vaste maandprijs

Transparant met een vaste maandprijs

Administratiekantoor Hoofddorp


Administratiekantoor Hoofddorp? Dan bent u bij Van Adel aan het juiste adres! Van Adel is gevestigd in Nieuw Vennep maar is werkzaam in de gehele provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij zijn hierdoor veel werkzaam in Nieuw Vennep zelf, in Hoofddorp, in Lisse en in Amstelveen.

Administratiekantoor Hoofddorp

Van Adel is een eigentijds accountancykantoor voor MKB-ondernemers, dat zijn expertise efficiënt inzet om zijn cliënten hoogwaardige financiële dienstverlening aan te bieden.

Waarom Van Adel?

Van Adel gaat verder dan het verzorgen van uw financiële en loonadministratie, het opstellen van uw jaarrekening en het doen van uw belastingaangiftes. Wij denken proactief mee met onze cliënten.
Hen begeleiden en adviseren vinden wij een essentiële taak. Wij zijn uw financiële adviseur met wie u snel belt of mailt als u een vraag hebt, maar met wie u ook persoonlijk uw zaken bespreekt. Door onze grote ervaring op financiële en fiscale gebieden en binnen verschillende sectoren zijn wij snel thuis in de materie. Met onze expertise en netwerk zijn we een uitstekend alternatief voor de grotere accountants- en administratiekantoren. Zeker als u de prijs/kwaliteitverhouding meetelt. Wij hanteren een vaste maandprijs. Meerwerk overleggen we vooraf, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Die transparantie vinden we heel belangrijk.

Interim management

Onze expertise kan tevens worden ingezet bij ondernemingen die behoefte hebben aan interim financieel management. Dit kan ook op parttime basis.

Voor wie werken we?

Van Adel werkt voor BV’s, eenmanszaken en VOF’s. Ook DGA’s, houders van stamrecht BV’s en starters zijn bij ons aan het juiste adres.

Dus, administratiekantoor Hoofddorp? Maak snel een afspraak!

Diensten


Accountancy

Wij zorgen voor het verwerken en inzichtelijk maken van uw financiële cijfers. Door onder andere een solide administratie, jaarrekening en tussentijdse rapportage heeft u continue een duidelijk uitgangspunt voor uw ondernemingsbeslissingen. En indirect een solide basis voor het behalen van uw ondernemingsdoelen.


Belastingen

Wij verzorgen alle soorten belastingaangiften. En met onze proactieve houding adviseren wij u over de fiscale regels en mogelijkheden die betrekking hebben op uw onderneming. Ons uitgangspunt hierbij is om dit zo voordelig mogelijk voor u als cliënt uit te voeren op basis van de laatste fiscale ontwikkelingen.


Advies

Wij bieden u ruim 20 jaar ervaring op het gebied van financiële en fiscale activiteiten in uiteenlopende branches en sectoren binnen het bedrijfsleven. Vanuit onze uitgebreide praktische werkervaring kunnen wij u proactief bijstaan en adviseren op deze gebieden. Ook starters zijn bij ons aan het juiste adres!