Kernwaarden


PROFESSIONEEL

Een optimale dienstverlening stelt de hoogste eisen aan professionaliteit. In ons werk zijn nauwkeurigheid en accuratesse van groot belang, maar we vinden het ook belangrijk dat we cliënten snel kunnen helpen We streven naar vernieuwing in aanpak en creativiteit in het bieden van oplossingen.

PERSOONLIJK

Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij uw onderneming. We denken actief mee met onze cliënten en kunnen ons goed inleven in hun behoeften. Dit maakt dat wij in onze persoonlijke benadering altijd maatwerk leveren.

 

DESKUNDIG

Wij bieden u ruim 20 jaar ervaring op het gebied van financiële en fiscale activiteiten in uiteenlopende branches en sectoren binnen het bedrijfsleven. Doordat wij continue op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied kunnen wij onze klanten altijd voorzien van deskundige adviezen.

BETROUWBAAR

Bij Van Adel kunt u ervan op aan dat alle werkzaamheden tijdig, nauwkeurig en zoals afgesproken worden gedaan. Wij staan voor open en eerlijk zaken doen en dragen dat uit in onze adviserende, begeleidende en ondersteunende rol ten aanzien van onze cliënten.