Wapserveld 13, 2151 JP, Nieuw-Vennep 0252 347 577 info@vanadelfinance.nl

Referenties

Wat klanten over ons vertellen

Adel ontzorgt mij al een tiental jaren met betrekking tot mijn kwartaalaangifte BTW en mijn jaarlijkse belastingaangifte. Hij heeft me gedurende die lange tijd meerdere malen uitstekend geadviseerd bij investeringen in auto en huis. Adel blijft altijd een kalme, gedegen, en deskundige hulp in tijden van soms grote ondernemersstress.

E. Boere, Consultant Elektronica Toepassingen – ZZP-er

In 2012 als beginnend ondernemer bij Van Adel Administratie binnengekomen. Ik ben zeer persoonlijk begeleid door Van Adel om tot goed ondernemerschap te komen.
Nu in 2023 is er nog steeds sprake van een zeer persoonlijke benadering van Van Adel administratie. Een aanrader voor iedere beginnende ondernemer.

F. Bijlsma, Secure Advise

Ik laat mijn administratie al een paar jaar uitvoeren door Van Adel Finance. Van Adel Finance heeft een enorme brede kennis en weet goed zijn klanten te adviseren. Paar jaar geleden heeft Van Adel Finance mij geholpen om mijn LTD te veranderen in een BV. Dit ging soepel en moeiteloos. Over de jaren heen heb ik veel kennissen en vrienden aangeraden om hun boekhouding onder te brengen bij Van Adel Finance. Net zoals ik zijn zij uiterst tevreden over de gang van zaken.

R. Doerga, Doerga Holding BV

Adel helpt mij al jaren met mijn boekhouding als ZZP-er. Hij verzorgt voor mij de BTW-aangifte en de inkomstenbelasting en stelt de jaarrekening en de winst- en verliesrekening op.
Ook geeft hij me advies voor financiële en administratieve vraagstukken. Ik ervaar de samenwerking met Adel als heel prettig. Hij werkt accuraat en je kunt op hem rekenen. Daarnaast kan hij complexe financiële zaken goed uitleggen. Ik ben erg blij met alles wat Adel voor me doet. Hij ontzorgt me zodat ik me kan richten op de dingen die er voor mij toe doen! Ik beveel Adel van harte aan.

H. de Vries, AMDG Consultancy

Al bijna 10 jaar doet Adel Nagib de gehele administratie incl. belastingen en loonadministratie voor mijn verschillende bedrijven. Door zijn jarenlange ervaring en inzicht ben ik zeer tevreden met alles wat hij op dit gebied heeft gedaan. Ik heb met hem ook andere investeringsprojecten gedaan, zoals de koop en verkoop van bedrijven. Vanwege zijn vakbekwaamheid en integriteit verdient hij alle waardering en respect. Ik kan hem van harte aanbevelen.

S. Sliwa, Mondial MS vof

Sinds een aantal jaren heb ik de administraties en fiscale zaken van mijn BV’s ondergebracht bij Van Adel. Ik heb Adel leren kennen als een uitstekende, integere vakman die persoonlijk betrokken is. Ik kan bij hem terecht voor alle ondernemingsvragen. In de hectische en moeilijke coronaperiode heeft Adel mijn financiële zaken uitstekend behartigd en met succes TVL bezwaarprocedures voor mijn bedrijf gedaan. Verder heeft hij mij uitstekend financieel geadviseerd tijdens de koop en verkoop van een van mijn bedrijven. Ik zal Van Adel zeker aanraden!

M. Habib, Al Argentino BV